tirsdag 7. april 2015

Puerto Rico, Gran Canaria 31.jan-7.feb 2015

I tidsrommet 31.januar - 7.februar  2015 var vi en tur i Puerto Rico på Gran Canaria for å være med å feire Monas søster sin 60 års dag.

Vi reiste ut fra Tromsø Lufthavn med ett direktefly som brukte 6 timer og 45 minutter.

Flyet var av typen Airbus A-320 og var nesten fullt av passasjerer. Maten var god på nedturen, og vi kunne følge med hele tiden på tv-skjermer hvor vi var, og hvor langt det var igjen til Las Palmas.
Vi hadde en 2-roms leil. på hotellet Montebello, der var det både basseng og supermarked. Vi hadde morgensol og den varte til litt utpå ettermiddagen. Hotellet lå bare 5 min. spasertur til senteret hvor butikker og restauranter ligger.Vi syntes begge at vi var veldig heldige med standarden og størrelse på rommet vårt.Det var som vi forventet utfra Ving sine nettsider.


Puerto Rico var en ren by med masse hoteller, ett stort senter hvor det var butikker, restauranter og barer. Var 2-3 norske barer vi plumpet innom.

Stranden var ren og rikelig med plass til å sole seg på.
Shoppingtips: Aloe Vera - Det er rikelig av aloe vera planter på Gran Canaria, vi ble anbefalt å kjøpe denne flasken som består av 99,5% aloe vera gel. Vanligvis består de bare av en 30-40% aloe vera. Den kostet 20 Euro, men er verdt det.

Aloe vera er veldig legende for solbrenthet, psoriasis og eksem.Les mer om aloe vera  på wikipedia - klikk her
 En av solskinnsdagene med 25 grader i skyggen, gikk vi til en strand som heter Amadores. Denne ligger en 20 min. spasertur fra stranden i Puerto Rico. En stor fin strand med koselige restauranter rundt.Vi spiste paella en dag, som er en av Spanias spesialiteter. 

Vi fant oss en bar som vi trivdes både når det gjaldt musikk og hyggelige mennesker å prate med. Vi fant også en nattklubb med folk på vår alder, ellers var det mest for den eldre pensjonister.
Var ett dager med overskyet vær, men temperaturen lå på rundt 17-18 grader.

Vi syntes det var veldig mye trapper som vi måtte slite oss opp. Men heldigvis kostet en taxitur bare 3-4 Euro (30-40 kroner).

Vi koset oss sammen og med Monas familie og venner, og ble enige om at det var greit å oppleve Puerto Rico en gang - men neste gang drar vi på nye eventyr. Følg med!!!!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar